Oudercommissie

Wat is een oudercommissie?

Een oudercommissie bestaat uit een aantal ouders van een kinderdagopvang, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Zij vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen die op de betreffende locatie worden opgevangen.

 

Waarom een oudercommissie?

Het doel van de oudercommissie is om in samenwerking met SKM de kwaliteit van de opvang te handhaven en verbeteren. Tevens kan de oudercommissie een rol spelen in de communicatie met ouders. Dankzij het medezeggenschapsrecht (adviesrechten) van de oudercommissie die zijn vastgelegd in de Wet kinderopvang, heeft de oudercommissie inspraak en dus invloed op diverse aspecten van de opvang.

 

Het gaat over jóuw kind

SKM doet haar uiterste best om te zorgen dat kinderen zich goed voelen. En dat jij als ouder tevreden bent met onze diensten. Daarom horen we graag jouw mening. Het gaat tenslotte over jóuw kind.

Vind je dat er iets beter kan? Heb je een goed idee? Laat het ons weten! Wil je actiever betrokken zijn? Word dan lid van de oudercommissie. Stuur ons dan een mail: oc@skmzegge.nl

 

Leden oudercommissie:

  • Claudia van Beeck
  • Sharon Koeyvoets-Bindels
  • Marissa Willemse
  • Saskia Aanraad

Over SKM

 

SKM biedt kinderopvang met een unieke mix van kwaliteit en flexibiliteit. Met een professioneel en enthousiast team creëren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer, waarbij we veel aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind.

 

Flexibiliteit betekent bij SKM dat we de opvang zo goed mogelijk laten aansluiten op de werktijden van u als ouders. SKM probeert mee te denken met de ouders.

Openingstijden

 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

Klik hier voor sluitingsdagen

 

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

 

Bezoekadres

 

Hoefstraat 13

4735TA Zegge

06-14608918

0165-201049

 

 

Privacy statement SKM

Facebook