Kinderdagopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Veiligheid, vertrouwen en een royaal activiteitenaanbod, dat is wat we kinderen van 0 tot 4 jaar iedere dag bieden bij onze kinderdagopvang. Onze medewerkers hebben persoonlijke aandacht voor de kinderen en creëren een sfeer waarin zij spelenderwijs leren met elkaar om te gaan. Ons lokaal is, zowel binnen als buiten, ingericht met gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. Zo wordt uw kind in een veilige, warme omgeving, zo goed mogelijk gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling.

 

De dagindeling van de baby’s is volledig aangepast aan hun leef-, eet- en slaappatroon. Naarmate de kinderen groter worden, gaan ze meer deelnemen aan het ritme van de groep. Dit betekent samen eten, samen opruimen, samen afspraken maken, het samen gezellig maken en natuurlijk samen spelen. Zo leren de kinderen spelenderwijs om met elkaar de wereld te ontdekken en te spelen. Deze vaardigheden versoepelen de overgang naar de basisschool.

 

Wij werken met de VVE-methode van Piramide. Piramide is een educatieve methode die spelen, werken en leren combineert en zodoende kinderen stimuleert in hun ontwikkeling op de dagopvang. Logischerwijs zijn onze medewerkers opgeleid en gecertificeerd om met deze methode te weken.

 

 

 

Aanbod:

 

  • Dagopvang van 06:30 tot 19:00
  • Afname per half uur
  • Incidentele opvang
  • Flexibele opvang
  • Vakantie opvang

 

 

Ingrid Veraart

Pedagogisch coach

Janneke Veraart

Kinderdagopvang, Peuteropvang,

Buitenschoolse opvang

Samantha van Bregonje

Functie: pedagogisch medewerker

buitenschoolse opvang

 

Maud de Vos

Functie: pedagogisch medewerker

kinderdagopvang

 

Justyna Saczuk

Functie: pedagogisch medewerker

kinderdagopvang en buitenschoolse

opvang

Ilona de Jong

Functie: pedagogisch medewerker

kinderdagopvang

 

Over SKM

 

SKM biedt kinderopvang met een unieke mix van kwaliteit en flexibiliteit. Met een professioneel en enthousiast team creëren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer, waarbij we veel aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind.

 

Flexibiliteit betekent bij SKM dat we de opvang zo goed mogelijk laten aansluiten op de werktijden van u als ouders. SKM probeert mee te denken met de ouders.

Openingstijden

 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

Klik hier voor sluitingsdagen

 

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

 

Bezoekadres

 

Hoefstraat 13

4735TA Zegge

06-14608918

0165-201049

 

 

Privacy statement SKM

Facebook