Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot  13 jaar

 

Indien uw werkdag voor de schooltijden begint of na de schooltijden eindigt, heeft SKM een goede en, voor uw kinderen, leuke oplossing: buitenschoolse opvang (BSO). In de uren voor en na schooltijd, tijdens vakanties en op schoolvrije dagen (bijvoorbeeld adv- of studiedagen), bieden wij uw kind een tweede thuis.

 

Tijdens de voorschoolse opvang kunnen de kinderen kiezen uit diverse activiteiten. Wij bieden de kinderen de mogelijkheid om de ochtend rustig te starten in onze groepsruimte. De kinderen die echter meer behoefte hebben aan beweging kunnen kiezen voor een start buiten op het plein of in de spelzaal.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw kinderen bij ons op de BSO te laten ontbijten, mits ze voor 8:00 uur bij ons op de opvang zijn. Op deze manier is de start van de ochtend voor u en uw kinderen rustiger en hoeft u zich nergens druk om te maken.

 

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw zoon of dochter zelf kan kiezen wat hij of zij wil gaan doen: buiten spelen, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker opgaan in fantasiespel met andere kinderen. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan kook en bak workshops, creatieve workshops, dansuurtjes, sportactiviteiten en nog veel meer. Kortom, er is voor ieder wat wils.

 

Kijk voor een impressie en het complete evenementenaanbod op onze activiteitenkalender, die te vinden is op deze site.

 

Ilona de Jong

Pedagogisch coach bso

 

Wilma de Wit-Hellemons

Functie: pedagogisch medewerker

buitenschoolse opvang

 

Janneke Veraart

Kinderdagopvang, Peuteropvang,

Buitenschoolse opvang

Samantha van Bregonje

Functie: pedagogisch medewerker

buitenschoolse opvang

 

Over SKM

 

SKM biedt kinderopvang met een unieke mix van kwaliteit en flexibiliteit. Met een professioneel en enthousiast team creƫren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer, waarbij we veel aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind.

 

Flexibiliteit betekent bij SKM dat we de opvang zo goed mogelijk laten aansluiten op de werktijden van u als ouders. SKM probeert mee te denken met de ouders.

Openingstijden

 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 

Klik hier voor sluitingsdagen

 

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

06:30 t/m 19:00 uur

 

Bezoekadres

 

Hoefstraat 13

4735TA Zegge

06-14608918

0165-201049

 

 

Privacy statement SKM

Facebook